Aniek de Jong

Aniek de Jong

Oudewater 22 jaar

Al jaren sta ik te popelen om mee te doen aan deze unieke zwemtocht. Nu is dan eindelijk het moment aangebroken; ik ga  het doen! De oversteek van Den Helder naar Texel zwemmend afleggen! Het is super om met mijn liefde en passie voor zwemmen een goed doel te kunnen steunen.
Na al die jaren waterpoloën in het zwembad waren ik en een vriendin die zich ook heeft opgegeven toe aan een nieuw en uitdagend doel binnen de zwemsport. Het Marsdiep oversteken is een flinke uitdaging, maar we gaan er hard voor trainen! Het volbrengen van deze monstertocht is echter doel nummer twee. Het ophalen van een mooi sponsorbedrag is het eerste doel dat volbracht moet worden! Helpt u mij een mooi sponsorbedrag voor spieren voor spieren bij elkaar te krijgen? Alvast heel erg bedankt!

Ik speel al flink wat jaartjes fanatiek waterpolo 🤽🏻‍♀️

 • Den Helder – Texel 2021 info

  Help Aniek de Jong met het verzamelen van het benodigde sponsorgeld (minimaal € 1.500,00)

  Opgehaald: € 3571   
  Doneer nu

  Uw donatie

  Wanneer u als bedrijf een donatie doet ontvangt u direct na betaling een email met hierin een kwitantie voor uw boekhouding.  Donatie:

  + transactiekosten: €0.20

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2021 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers