Geslaagde evenementuitmarkt!

13095821_971303742952359_2432179268435795795_nJaarlijks terugkerend evenement

De evenementen uitmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement, dit jaar georganiseerd in en door de stadsschouwburg de Kampje. Doel is de inwoners van Den Helder en omstreken de mogelijkheid te geven kennis te maken met de zeer diverse evenementen die worden georganiseerd in Den Helder. 25 evenementen waren deze jaargang aanwezig.

Nieuw element dit jaar was de interactieve opzet. De vraag was de stands zo in in te richten dat er voor de bezoeker ook iets te doen zou zijn.

Badmuts Challenge

Met een knipoog naar het zwemmen en natuurlijk de zwemtocht organiseerden wij de badmuts challenge. Bij deze uitdaging is het de bedoeling een badmuts, gevuld met water te laten vallen op iemand zijn hoofd. Daarbij moet de badmuts omklappen, waardoor de badmuts op je hoofd blijft vastzitten. Een lastig kunstje bleek dikwijks. Het leverde leuke en vooral verbaasde reacties op.

Bekijk de filmpjes van alle deelnemers op onze facebook pagina

Social media

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers