Het verhaal van Be Tough

Stichting Be Tough is ontstaan door een passie voor uitdagingen. Wij organiseren unieke en grensverleggende sportevenementen die de deelnemers nooit meer zullen vergeten. Onze deelnemers zijn onze helden! Want door hun deelname helpen zij mensen die onze steun goed kunnen gebruiken!

betoughTijdens elk uniek evenement wordt een zo groot mogelijk geldbedrag opgehaald en gedoneerd aan een goed doel. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de vele sponsors, de enthousiaste deelnemers en natuurlijk het team ‘Be Tough’!

Door evenementen als deze te organiseren, willen we een stukje bewustzijn creëren en het verschil maken voor mensen die dagelijks iets meer afzien dan wij.

Ons idee van afzien? Je grenzen opzoeken en nooit opgeven! Onze kernwaarden: optimisme, inspirerend en grensverleggend!

Even stoer zijn! Be Tough!

Laatste nieuws

Gezonde spieren voor zieke spieren

De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren

2010 - 2022 | Alle rechten voorbehouden

Website realisatie door idot!webengineers