Aanmelden voor de zwemtocht Den Helder – Texel 2021

Let op, deelnemen aan de zwemtocht Den Helder - Texel betekend dat u minimaal 1500€ sponsorgeld bijeen brengt via denheldertexel.nl. Dit bedrag wordt namens de stichting en haar deelnemers in zijn volledigheid gedoneerd aan stichting Spieren voor Spieren. Dit bedrag is een norm bedrag en geen streef bedrag, een lagere opbrengst betekend dat wij u kunnen uitsluiten van deelname. Wij hanteren deze norm om zowel in het water als maatschappelijk de lat hoog te leggen, een monstertocht op zee maar ook een monster opbrengst!

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Profiel gegevens (openbaar!)

Deze informatie is publiekelijk zichtbaar op jouw persoonlijk profiel, en dus ook vindbaar via Google.

Overzicht

 • Inschrijfgeld € 105,00
   • Totaal (vrijgesteld van BTW) € 105,00

   Betaling via iDEAL

   Algemene voorwaarden

   Wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, het regelement van stichting BE TOUGH bent u zich volledig bewust van het feit dat u wordt verplicht minimaal € 1500,00 aan sponsor gelden te hebben opgehaald alvorens de zwemtocht van start gaat. De organisatie heeft het recht u uit te sluiten van deelname indien dit bedrag niet door u wordt gehaald.

   Let op, de organisatie verplicht deelnemers tijdens de zwemtocht om gebruik te maken van een persoonlijke zwemboei.

   Gezonde spieren voor zieke spieren

   De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

   De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

   Spieren voor Spieren

   2010 - 2020 | Alle rechten voorbehouden

   Website realisatie door idot!webengineers