Aanmelden voor Den Helder – Texel 2019

Inschrijfformulier

Meld je nu direct aan voor de zwemtocht Den Helder - Texel 2019 en trotseer de zee! De monster oversteek over 4 kilometer, waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Let op, om mee te mogen doen betaal je eenmalig €105,00 inschrijfkosten en moet je minimaal €1500,00 ophalen voor Stichting Spieren voor Spieren. Dit laatste doe je via ons online platform en jouw persoonlijke profiel daarop! Meer informatie? Bekijk de informatie pagina voordat je je inschrijft.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Profiel gegevens (openbaar!)

Deze informatie is publiekelijk zichtbaar op jouw persoonlijk profiel, en dus ook vindbaar via Google.

Overzicht

 • Inschrijfgeld € 105,00
   • Totaal (vrijgesteld van BTW) € 105,00

   Betaling via iDEAL

   Algemene voorwaarden

   Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, het regelement van stichting BE TOUGH en bent u zich bewust dat u het sponsor bedrag van €1500,00 in zijn totaliteit moet zijn gedoneerd aan Stichting BE TOUGH voor de start van de zwemtocht op 11-08-2019 om te mogen deelnemen aan de zwemtocht?

   Let op, de organisatie verplicht deelnemers tijdens de zwemtocht op 11-08-2019 om gebruik te maken van een persoonlijke zwemboei.

   Gezonde spieren voor zieke spieren

   De zwemtocht Den Helder - Texel wordt jaarlijks belangenloos georganiseerd door Stichting Be Tough. De deelnemers opbrengsten worden volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in voor meer en beter onderzoek naar spierziektes. Op deze manier zetten alle deelnemers van de zwemtocht hun gezonde spieren in voor zieke spieren.

   De zwemtocht wordt niet door Spieren voor Spieren georganiseerd, maar zet zich in voor Spieren voor Spieren.

   Spieren voor Spieren

   2010 - 2019 | Alle rechten voorbehouden

   Website realisatie door idot!webengineers